top of page

MUURVERF BUITEN

KEIM buitenverf is de ENIGE verf die het echt lang uithoudt onder de Caribische zon. Dit omdat KEIM verven ANDERS zijn.

 

 

De verschillen zijn als volgt:

Nadelen Reguliere verf

- Organische van aard 

- Binding door plakken 

- Verweerd door de zon 

- Verkleurd 

- Verzeept mogelijk

- Bladdert bij vocht 

 

Meer informatie:

Brochure over de geschiedenis van KEIM mineraalverven.

Brochure over het toepassen van KEIM mineraalverven.

NIEUWE ONDERGROND

KEIM Royalan. Silicaat verf o.a. voor de tropen.

De ultieme verf voor extreem klimatologische omstandigheden. Deze verf heeft zich dik en dubbel bewezen in het Caribisch gebied.

 

Productomschrijving

KEIM Royalan is een waterwerende, strijkklare muurverf op silicaatbasis naar VOB/C DIN 18 363 2.4.1 (Dispersiesilicaatverf) voor toepassing onder extremere weerscondities. Royalan is gemaakt met absoluut lichtechte anorganische pigmenten, minerale vulstoffen en silicaat bindmiddel.

 

Toepassingsgebied

KEIM Royalan kan op alle minerale ondergronden worden toegepast. KEIM Royalan is dank zij haar uitstekende producteigenschappen geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw. In combinatie met de precies op elkaar afgestemde productcomponenten van KEIM Royalan zijn qua opbouw verschillende systemen mogelijk.

Meer informatie:

TI.

GESCHILDERDE ONDERGROND

KEIM Soldalan. Sol-silikaat verf ook voor op reguliere verf.

De 3e generatie KEIM-verf. Ook geschikt om op reguliere verf te worden aangebracht. In dat geval kiezen wij meestal voor de eerste laag KEIM Soldalan en de tweede laag KEIM Royalan.

 

Productomschrijving

KEIM Soldalan is een hoogwaardige waterwerende, strijkklare silicaat muurverf op basis van de bindmiddelcombinatie kiezelsol en waterglas. Daarmee is KEIM Soldalan het eerste product op Solsilicaat basis. Solsilicaat is de jongste generatie KEIM silicaatverf die met name ook een uitstekende hechting heeft op oude andersoortige verflagen en niet-zuigende ondergronden. KEIM Soldalan voldoet aan VOB/C DIN 18 363 2.4.1 (silicaatverf) en bevat absoluut lichtechte anorganische pigmenten en minerale vulstoffen.

 

Toepassingsgebied

KEIM Soldalan is geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden (zowel poreus als niet poreus), voor het overschilderen van draagkrachtige bestaande verflagen op dispersie of siliconenharsbasis.

 

Meer informatie:

TI  -  Brochure.

ORGANISCHE VERVUILING

KEIM Soldalan-ME. Solsilicaat buitenverf met fotokatalytische werking.

De “ME-functie” (MiNox Effect) houdt in dat de organische (lucht) vervuiling (o.a. schimmels) worden afgebroken.

 

Productomschrijving

KEIM Soldalan ME is een hoogwaardige waterwerende, strijkklare silicaat muurverf op basis van de bindmiddelcombinatie kiezelsol en waterglas. Daarmee heeft KEIM Soldalan ME als basis solsilicaat: de nieuwe generatie KEIM silicaatverf die met name ook een uitstekende hechting heeft op oude andersoortige verflagen en niet-zuigende ondergronden. KEIM Soldalan ME voldoet aan VOB/C DIN 18 363 2.4.1(Silicaatverf) en bevat absoluut lichtechte anorganische pigmenten en minerale vulstoffen. KEIM Soldalan ME reduceert organische vervuiling en schadelijke NOx gassen.

 

Toepassingsgebied

KEIM Soldalan ME is geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, (zowel poreus als niet poreus), voor het overschilderen van draagkrachtige bestaande verflagen op dispersie of siliconenharsbasis.

Meer informatie:

TI Brochure.

CREATIEVE OPLOSSINGEN

 

KEIM Concreton-Lasur. Solsilicaat verf.

Deze lasurende verf is op transparantie in te stellen maar ook als dunlagige dekkende verf te gebruiken.

 

Productomschrijving

KEIM Concreton®-Lasur is een dunlagige betonverf op solsilicaatbasis, ter creatie van een lazuur effect bij verdunning met KEIM Concreton-Fixatief resp. KEIM Concreton-Base of een dunlagige dekkende beschermingslaag.

Toepassing volgens DIN EN 1504-2/2.2 geschiedt samen met KEIM Silan 100.

 

Toepassingsgebied

Voor de creatie van een lazuureffect op zichtbeton oppervlakken zowel binnen als buiten, resp. met behoud van het karakter van het zichtbeton bij het over lazuren van vlekken of reparaties in een betonkleur, zowel als een kleurige lazurende creatie door verdunning naar gelang de eisen met KEIM Concreton-Fixatief of KEIM Concreton-Base.

Of:

Voor dekkende dunne verflagen met behoud van oppervlaktestructuur.

Toepassing van KEIM Concreton-Lasur in combinatie met hydrofoberingen als KEIM Silanprimer of KEIM Silan 100 beschermt beton extra tegen waterindringing.

Bij toepassing van de KEIM Silan 100 worden de waterbeschermingseisen volgens DIN 1504-2/2.2 gehaald.

KEIM Concreton-Lasur is niet geschikt voor horizontale of zwak hellende weerbelaste bovenkanten.

 

Meer informatie:

TI  -  Brochure.

KEIM Design-Lasur. Solsilicaat lasurende verf.

De verf kan op transparantie worden ingesteld.  Met een dekkende onderlaag van b.v. KEIM Royalan kan hierop een wolkig effect gecreëerd worden. Het uiteindelijk resultaat wordt bepaald door de gekozen kleuren, het soort transparante middel, de mate van transparantie, het aantal lagen en de schildershand.

 

Productomschrijving

Gebruiksklare Lazuur-concentraat op basis van Solsilicaat volgens DIN 1062-1. Zorgt in combinatie met KEIM Design-Base en KEIM Design-Fixatief voor de creatie van een transparante lazuur met een uitgesproken mineraal karakter. KEIM Design-Lasur voldoet aan de eisen volgens DIN 18363 421 voor dispersiesilicaatverven. Het product is sprankelend en absoluut lichtecht door het gebruik van zuiver anorganische kleurpigmenten. Ook is KEIM Design-Lasur bestand tegen weers- en milieu invloeden.

 

Toepassingsgebied

Zowel binnen als buiten toepasbaar voor een unieke lazuurcreatie op KEIM silicaatverven.

Meer informatie:

TI  -  Brochure.

Voordelen KEIM verf:

- Anorganische van aard

- Verkiezeling met pleister

- Verweerd niet

- Verkleurd niet

- Verzeept niet.

- Bladdert niet door vocht.

Nieuwe ondergrond
Geschilderde ondergrond
Creatieve oplossingen
Organische vervuiling
bottom of page