top of page

HOUTBESCHERMING

MINERAAL

 

 

KEIM Lignosil. Silicaatsysteem voor hout.

Duurzaam systeem voor de afwerking van hout.

Men is gewend aan een glanzende houtafwerking ondanks dat hout zelf niet glanst. Deze afwerking is absoluut steenachtig-mat.

 

Productomschrijving

KEIM Lignosil-Color is een dekkende silicaatverf voor het afwerken van hout in een buitentoepassing. In combinatie met de primer KEIM Lignosil-Base vormt KEIM Lignosil-Color een duurzame en weerbestendige afwerklaag. Voor industriële houtspuiterijen is een speciaal geformuleerde variant verkrijgbaar, KEIM Lignosil-Color-IQ.

 

Toepassingsgebied

Als dekkende afwerkingslaag in het KEIM Lignosil systeem ter bescherming tegen weersinvloeden van niet maatvaste en beperkt maatvaste houten bouwdelen.

 

Meer informatie:

TI  - Brochure.

ORGANISCH

 

BranthoKorrux ”3 in 1”.

Een zijdeglans verf gemaakt voor metaal maar kan ook prima op hout.

Te gebruiken als "3 in 1" product: primer, tussenlaag en toplaag.

 

 

Branth's Robust-Lack.

Een hoogglans verf gemaakt voor metaal maar kan ook prima op hout.

 

 

Brantho-Korrux ”ecopakt”.

Een watergedragen zijdeglans verf gemaakt voor metaal maar kan ook prima op hout.

 

 

ANTISCHIMMEL/MILDEW

 

Afhankelijk van de situering en de ligging op de wind hebben veel boeiboorden en overstekken véél last van vervuiling en/of schimmels. Dit kan met onderstaande producten worden tegengegaan of zelfs worden voorkomen.

 

KEIM Ecosil-ME. Sterke silicaat binnenverf met fotokatalytische werking.

De “ME-functie” (MiNox Effect) houdt in dat de organische (lucht)vervuiling (o.a. schimmels) worden afgebroken. Bovendien hoog mechanisch belastbaar.

Gevoelig voor baanvorming bij applicatie.

 

Productomschrijving

KEIM ECOSIL-ME is een hoogwaardige, universele gebruiksklare silicaat muurverf voor binnen. KEIM ECOSIL-ME voldoet aan de DIN EN 13 300  en DIN 18 363, 2.4.1 (Dispersiesilicaatverf) KEIM ECOSIL-ME  reduceert schadelijke stoffen en bevat reuk neutraliserende eigenschappen.

 

Toepassingsgebied.

KEIM ECOSIL-ME is geschikt voor verwerking op alle normale binnenwanden en plafonds voor kantoren, keukens, badkamers en kelders, en specifiek voor ziekenhuizen, kinderkamers, scholen en ruimten waar levensmiddelen opgeslagen worden.

 

Meer informatie:

TI  - Brochure.

 

 

KEIM Soldalan-ME. Solsilicaat buitenverf met fotokatalytische werking.

De “ME-functie” (MiNox Effect) houdt in dat de organische (lucht)vervuiling (o.a. schimmels) worden afgebroken.

 

Productomschrijving

KEIM Soldalan ME is een hoogwaardige waterwerende, strijkklare silicaat muurverf op basis van de bindmiddelcombinatie kiezelsol en waterglas. Daarmee heeft KEIM Soldalan ME als basis solsilicaat: de nieuwe generatie KEIM silicaatverf die met name ook een uitstekende hechting heeft op oude andersoortige verflagen en niet-zuigende ondergronden. KEIM Soldalan ME voldoet aan VOB/C DIN 18 363 2.4.1(Silicaatverf) en bevat absoluut lichtechte anorganische pigmenten en minerale vulstoffen. KEIM Soldalan ME reduceert organische vervuiling en schadelijke NOx gassen.

 

Toepassingsgebied

KEIM Soldalan ME is geschikt voor verwerking op nieuwe en bestaande ondergronden, (zowel poreus als niet poreus), voor het overschilderen van draagkrachtige bestaande verflagen op dispersie of siliconenharsbasis.

 

Meer informatie:

TI  - Brochure.

 

 

Organisch
Antischimmel/mildew
Mineraal
bottom of page